Begudes i Licors

Distribuïm una àmplia varietat de begudes, amb alcohol o sense. Des de vins, licors, cerveses, sucs… i tot amb una qualitat immillorable. Cuidem fins a l’últim detall.

Cerveses

Tenim en compte totes i cadascuna de les necessitats dels nostres clients, per aquest motiu oferim les millors cerveses procedents de les millors marques. Disposem de cerveses amb alcohol o sense i diversos tipus d’envasos: llaunes, ampolles de vidre…

Vins i Caves

El ventall de productes s’amplia quan entrem en la nostra selecció de vins i caves procedents de les millors bodegues. Vi blanc, negre, escumós, dolç i un llarg etcètera juntament amb tota mena de caves bruts, secs… conformen el nostre catàleg per poder cobri totes les necessitats dels nostres clients.

Licors

A Fruites Santiago comptem amb ventall molt ampli de licors i destil·lats, sent la nostra gran especialitat l’anís, oferint les millors marques d’aquest, com són Anís del mono i Luxardo entre d’altres. Els formats que oferim i distribuïm es presenten en ampolles de 70cl i 1L.

Sucs

Naturals i frescos. Així són els nostres sucs. Fets amb molt d’amor seleccionem amb total precaució el moment de collita de les millors peces de fruita per tal de poder tenir el màxim nivell de qualitat i un gust del més espectacular. Treballem amb els nostres proveïdors de confiança per assegurar el millor resultat.

Les nostres Marques

FRUITES
SANTIAGO

Visíta’ns

Av. de les Alegries, 41

17310, Lloret de Mar, Girona

Contácta’ns

972 36 41 49

info@fruitessantiago.com