Congelats

Descobreix els avantatges pel teu negoci que tenen els nostres congelats.

Peixos i Mariscos

A Fruites Santiago disposem d’un ampli assortiment de peixos i mariscos congelats com són els calamars, gambes, sípies, pops, llagostins… Sempre amb un saber exquisit.

Verdures

Sent la nostra especialitat, no podien faltar com a productes congelats. Les nostres verdures congelades mantenen els mateixos beneficis i qualitats que el nostre assortiment de verdures fresques. Cuidem fins a l’últim detall.

Carns

Ens adaptem a totes i cadascuna de les necessitats dels nostres clients oferint les millors carns congelades per tal de garantir l’excel·lència dels nostres productes.

Bolets

El gran assortiment de bolets que trobaràs a Fruites Santiago mantenen l’aroma, frescor i sabor de el dia de la seva recol·lecció, de manera que t’ajudaran a sorprendre als teus clients fora de temporada.

Sorpren als teus clients fora de temporada

Cadena de Fred

Garantitzem la cadena de fred amb contenedors i difusors, assegurant que tots els productes mantenen sempre les seves  propietats.

Nomès avantatges

Els nostres productes congelats mantenen els mateix beneficis que els nostres productes frescos i de temporada. No renunciem a la qualitat.

Atenció

Oferim una atenció personalitzada i un tracte 100% humà a tots i cadascun dels nostres clients per tal d’oferir el millor servei possible.

FRUITES
SANTIAGO

Visíta’ns

Av. de les Alegries, 41

17310, Lloret de Mar, Girona

Contácta’ns

972 36 41 49

info@fruitessantiago.com