Fruites, Verdures i Hortalisses

A Fruites Santiago distribuïm les millors peces de fruites, verdures i hortalisses de les nostres terres.

Fruita fresca i de temporada.

Des de Fruites Santiago som conscients que la qualitat dels nostres productes s’inicia al camp, per aquest motiu donem especial atenció a aquesta àrea aconseguint així que tota la nostra fruita sigui fresca i de temporada.

Verdures i Hortalisses

Fent una selecció exhaustiva prèviament, els nostres proveïdors ens subministren les verdures i hortalisses dels millors camps de conreu de les nostres terres. Oferim els millors productes als nostres clients.

Oferim a la nostra cartera de clients una gran selecció de les millors fruites, verdures i hortalisses provinents de les millors marques i terres. Tots i cadascun dels nostres productes estan sotmesos a controls de qualitat diaris per tal de poder oferir només les millors peces. Compta’n amb nosaltres com a proveïdors rebrà qualitat, confiança i una atenció personalitzada. Fem curar del més mínim detall.

Del camp directe a la taula

T'ho Lliurem

Els nostres transportistes reparteixen diàriament mitjançant una ruta controlada i el més important, respectant l’horari d’entrega.

Ecològic i fresc

Escollim amb especial atenció les peces més fresques i ecològiques de les millors collites provinents dels nostres proveïdors de confiança.

Atenció

Oferim una atenció personalitzada i un tracte 100% humà a tots i cadascun dels nostres clients per tal d’oferir el millor servei possible.

FRUITES
SANTIAGO

Visíta’ns

Av. de les Alegries, 41

17310, Lloret de Mar, Girona

Contácta’ns

972 36 41 49

info@fruitessantiago.com